< návrat zpět

ONLINE PORADNA


Téma: problémy s kotniky rss

Zaslal/a 14.9.2014

V breznu tohoto roku sem mela zlomený kotnik a po sundaní sadry sem absolvovala neake rehabilitace a rekli mi ze zase muzu sportovat - hraju hazenou. Asi mesíc na to sem si podvrtla kotnik na te same noze dali mi orteza a rekli ze mam mit nohu 4-5 tydnu v klidu pote sem zase chodila na rehabilitace a pomalu sem zacla hrat,všechno bzlo v poradku ale ay do minuleho tydne kdz se mi vse vratilo mam oteklý kotnik a uz vazne nevím co mam delat jak si mam kotník posilit aby se mi zraneni nevratilo. není mi ani 15let a nechci prijit o kotnik rodice delaji co mohou ale..doktori u nas važne neporadí:( Doktori mi nedokázou rict zadné cviky doufam že aspon tady naleznu odpoved.predem dekuji


, #000113
Dobrý večer Markéto,
co bych doporučil z vlastní zkušenosti.
1) Navštívit specialistu, ideálně toho, co má na starost profi sportovce - nevím odkud jste, např. Praha - fotbalisty Sparty apd. Při troše úsilí, jde se k němu dostat.
2) Dále bych doporučil během léčby kotníku prodělat kůru pomocí léku - Wobenzym a přidat si i doplněk - Alavis. Je to sice pro koně, ale opravdu pomáhá! (Vyšší cena za tyto produkty se opravdu vyplatí!)
3) Sportovat začít pomalu s dostatečným rozehřátím kloubů a využívat fixační ortézy, který šetří kotník či boty nad kotník, které opět lépe fixují namáhaný kotník.
Budu vděčen, když přidáte hodnocení kliniky, kde Vám pomohli!
Přeji Vám hodně štěstí!
, #000283
Dobrý den, dne 18.6jsem si zlomila kotník a dostala jsem na tyden nechodici sádru podle paní doktorky je kloubní štěrbina v poradku a pokud se to bude dobre hojit dostanu s podpatkem na jak dlouho bych měla tu s podpatkem ?? Dekuji za odpověď chtela bych si užít nevo z prazdnin 26.6 jdu na kontrolu